söndag 14 november 2010

började dagen med att jag och mattias åkte ut till pappa jojjo jonte jeppe, o gratta pappa på farsdag o fika där:) sedan så åkte jag till hästarna och Paris följde med mig :D. åkte först till bebban.

Bebban ( Zaranthina ) : borstade inte så mkt på henne idag då hon endå inte tycker om det just nu :P nu när hon är i trotsåldern har hon väldigt svårt attt stå still och vill gärna inte göra som hon blir tillsagd, började med att leda henne till bilen för att hämta mina handskar, vilket blev en diskussion innan vi kunde gå, då hon första vägrade att gå framåt utan bara kastade sig bakåt, men med lite övertalning så gick det finfint, vi gicl lite längre och det gick mkt bra, sedan på ridbanan så bråkade hon endel, stegrade sig, kastade sig, försökte springa iväg, hoppa i luften mm. men med rätt hantering kommer hon bli en toppenhäst!. ledde henne även över en upphöjd bom ca 30cm hög, hon hoppa högt och sedan så bralla hon loss, det var superkul tyckte hon :). hon fick gå över den en gång till så att det skulle gå lite lugnare till, och det gjorde de även om de även då blev mkt brall. Camilla berättade att hon var skit tuff och att hon inte hade fått in henne från hagen fhär om dagen för att bebban hade vägrat låta dem sätta på henne grimman. fast hennes kompis redan hade gått in xD..  aja hon är väldigt tuff i syket, men de är de hästarna som blir bäst, spec med den modern o fadern!.<3

Manzana: kkollade igenom henne och fixade åt henne, hon vilade idag. pussa bara på henne <3 så var inte där så lännge idag.

sen hem och upp o fika hos mormor, där sanna fredrik tommy o lotta redan var, sedan så har jag suttit och kollatt på TV, har ont i huvudet.

goodnatt!

Inga kommentarer: