söndag 21 februari 2010

Årets första tävling på Stäketryttarnas HSF!

Stäket idag med Linda vera och Mamma, Mamma körde Casilla och Vera körde Peakea och Bengan! snöigt o blåsigt vare men vi hade superkul hela dagen:D och sen att det gick så bra för oss gör ju saken ännu roligare:D TACK för idag tjejer, detta
måste göras om :D!

Resultat:
90cm, Veronica Nilsson - Mr Friday felfria på hinder 2tidsfel
90cm, Sara Karlsson - Peak Trophy felfria på hinder 5fel ( 4fel för att hon tvärnita efter ett hinder nere vid baren "kortsidan på ridhuset" hon tyckte att människorna i baren var läskiga. + 1 tidsfel.
90cm, Linda Edström - Timothy Boy 0fel

1m, Sara Karlsson - Peak Trophy 0+0 fel 9 placering
1m, Veronica Nilsson - Mr Friday 0+0 fel
1m, Veronica Nilsson - Casilla avd B, 0fel

Debut 110m, Veronica Nilsson - Casilla avd B, 0fel

Felfria på hinder hela dagen! vi var supernöjda när vi åkte hem:D och trots att det var skitväder så hade vi jätte roligt! Tuvär så gjorde Peakea en liten insident som var mindre roligt, När vi skulle beställa mat på Donken så dundrar hon på lite i transporten och när Vera öppnar för att kolla så ligger hon ner, men hon lyckades ta sig upp igen själv sådan TUR var! hon klarade sig väldigt bra när man tänker på hur det kunde ha gått, ett svullet V,fram knä hade hon när vi kom hem. hoppas att det blir bra snart. lillagumman! förutom den insidenten så var det en toppendag :D jag pch peakea fick Rosett plakett boots och en havresäck ;P Mums sa Manzana:P..
P fich massa morötter av mig <3

PUSS PÅ ALLA SOM LÄSER :D KOMMENTERA!





Inga kommentarer: